Levji popusti v mesecu Leva

Ali ste vedeli, da se večina dojenčkov rodi v astrološkem znamenju Leva? Levi so »kralji džungle«. So ognjeviti, zabavni, močni in slavijo življenje vsak dan. Izvorna celica želi vsem novim levom in levinjam prijetno dobrodošlico.

Kakor je za »kralje« primerno, smo v mesecu levov pripravili posebno Levjo ponudbo s popustom v vrednosti 500€. Kaj to pomeni?

Vsi bodoči starši, ki bodo do 22. avgusta podpisali pogodbo o shranjevanju matičnih celic svojega otroka z Izvorno celico, prejmejo dodatnih 10 let shranjevanja matičnih celic (v vrednosti 400€) + 100 € dodatnega popusta na ceno izbranega paketa IC Klasik 20, IC Cord 20 ali IC Premium 20.

Izkoristite priložnost, ki jo imate samo enkrat v življenju in shranite matične celice vašega otroka s številnimi izjemnimi ugodnostmi.

Za več informacij nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko: 05/903 15 27 ali nam pišete po elektronski pošti: info@izvorna-celica.si

 

Več o paketih shranjevanja in cenah LINK 

*Levji popusti veljajo za vse bodoče starše, ki podpišejo pogodbo do 22.avgusta, ne glede na pričakovani datum poroda v tem letu ali prihodnjem letu.

 

 

 

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ