10 za 10

Dragi bodoči starši,

Izvorna celica letos obeležuje 10. leto svojega obstoja in ob tej pomembni obletnici bodočim staršem prinaša novost, saj smo z letošnjim letom postali tudi ekskluzivni partner največje banke matičnih celic v Evropi – FamiCord Group, ki je največja mreža laboratorijev po Evropi in z največ izkušnjami pri transplantacijah.

V vseh letih delovanja smo se trudili vedno nuditi najkakovostnejšo storitev shranjevanja matičnih celic vaših otrok in to tradicijo tudi nadaljujemo in dopolnjujemo.

Ob tej priložnosti želimo svoje veselje deliti z vami, zato imamo prav posebno darilo – 10 za 10 za vse starše, ki se odločijo shraniti matične celice svojega otroka pri Izvorni celici.

Kaj to pomeni?

Na vse pakete IC Klasik, IC Cord ali IC Premium za 20 let shranjevanja matičnih celic podarjamo dodatnih 10 let brezplačno. Tako bo vaš otrok imel svoje celice shranjene 30 let za ceno 20 let. 

Več o paketih shranjevanja in cenah LINK

Ponujamo Vam možnost izbire med obdobji hrambe 20, 30 ali 50 let, z možnostjo odplačevanja na 3, 6,12 in 24 enakih mesečnih obrokov brez obresti z identičnim prvim obrokom 300 €.


Rojstnodnevno darilo od nas za vas!

*darilo velja v mesecu juliju 2019, ne glede na predvideni datum poroda. Pravočasno si zagotovite svojih dodatnih, brezskrbnih 10 let, tako da nas pokličete na: 05 903 1527 ali nam pišite na: info@izvorna-celica.si

 

 

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ