Webinar za nosečnice z dr. Petro Meglič

Brezplačni WEBINAR – VODIČ ZA USPEŠEN POROD z dr. med. Petro Meglič, specialistko ginekologije in porodništva v četrtek, 7.5.2020, ob 15.30h. Prijavite se na na spodnji povezavi. 

Da bi vsem nosečnicam omogočili neprecenljive informacije tudi v času pandemije koronavirusa, ki nam je onemogočila mnoga koristna predavanja, smo združili moči z dr. med. Petro Meglič, specialistko ginekologije in porodništva in ustvarili webinar, ki bo odgovoril na vsa vprašanja o porodu.

Porod je zadnji korak edinstvenega, čudovitega in izzivov polnega obdobja nosečnosti. Mesec pred porodom velja za najdaljšega in tudi najbolj stresnega. Kakšne preglede lahko pričakujem v zadnjem mesec nosečnosti? Kako se telo pripravlja na porod? Kaj se dogaja med porodom? Kako poteka porod v času pandemije koronavirusa?

Odgovore na vprašanja dobite na brezplačnem webinarju – VODIČ ZA USPEŠEN POROD z dr. med. Petro Meglič 7.5.2020 ob 15.30h.

 

Beseda o dr. med. Petri Meglič

Priznana ginekologinja, ki s svojim obširnim znanjem in izkušnjami skrbi za varno nosečnost in porod slovenskih nosečnic. Medicinsko fakulteto je končala na Univerzi v Ljubljani leta 1996, leta 2003 pa specializacijo iz ginekologije in porodništva na Ginekološki kliniki v Ljubljani. Pri svojem delu se je srečevala z obravnavo ginekoloških stanj žensk v vseh starostnih obdobjih, a najljubše so ji nosečnice in vodenje njihovih nosečnosti.

Spoznajte tudi vi dr. med. Petro Meglič in postavite vprašanja med in po predavanju VODIČ ZA USPEŠEN POROD.

Za sodelovanje na webinarju se predhodno prijavite na: https://my.demio.com/ref/SR0cMkJA5ySSnwKu 

DOBRODOŠLE!

 

 

Preberite še

Koronavirus - terapija na vidiku: tukaj

Koronavirus in matične celice: tukaj  

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ