Drugi Webinar za nosečnice z dr. Petro Meglič

Brezplačni WEBINAR – VODIČ ZA USPEŠEN POROD z dr. med. Petro Meglič, specialistko ginekologije in porodništva v petek, 15.5.2020, ob 18.30h. Prijavite se na na spodnji povezavi. 

Zgodnja nosečnost je posebno obdobje – velikokrat je mešanica veselja in strahu. In ja, tudi jutranje slabosti, ki včasih traja ves dan. Ponovno smo združili moči z ginekologinjo dr. med. Petro Meglič, ki vas bo tokrat popeljala skozi zgodnjo nosečnost.

Za prve mesece nosečnosti je značilno, da bodoče mamice želijo izvedeti vse. Najprej seveda najpomembnejše – kdaj bom rodila in kakšnega spola je moj otrok. Vprašanja pa se nato kar vrstijo: Kakšne spremembe lahko pričakujemo v nosečnosti? Na kaj je treba biti pozoren? Kakšni pregledi se opravljajo v zgodnji nosečnosti in kaj nam lahko razkrijejo? Kaj pa prenatalni testi?

Odgovore na vprašanja dobite na webinarju – VODIČ ZA ZGODNJO NOSEČNOST z dr. med. Petro Meglič 15.5.2020 ob 18.30h.

Beseda o dr. med. Petri Meglič

Priznana ginekologinja, ki s svojim obširnim znanjem in izkušnjami skrbi za varno nosečnost in porod slovenskih nosečnic. Medicinsko fakulteto je končala na Univerzi v Ljubljani leta 1996, leta 2003 pa specializacijo iz ginekologije in porodništva na Ginekološki kliniki v Ljubljani. Pri svojem delu se je srečevala z obravnavo ginekoloških stanj žensk v vseh starostnih obdobjih, a najljubše so ji nosečnice in vodenje njihovih nosečnosti.

Spoznajte tudi vi dr. med. Petro Meglič in postavite vprašanja med in po predavanju VODIČ ZA ZGODNJO NOSEČNOST.

Sodelovanje je možno samo s predhodno prijavo na: https://my.demio.com/ref/91QRGlwVmIrDHfys 

DOBRODOŠLE!

 

 

Preberite še: 

Koronavirus - terapija na vidiku: tukaj

Koronavirus in matične celice: tukaj  

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ