Nastavitve piškotkov
Virtualen ogled
našega laboratorija
Vabimo vas k ogledu
laboratorija za shranjevanje
matičnih celic.
Kliknite tukaj
Bodite na tekočem!

Želite biti redno obveščeni o
novicah iz področja matičnih
celic in uporabi v medicini?


Dobrodošli na spletnih straneh podjetja Izvorna CelicaMatične celice se v medicini uporabljajo že več kot 20 let in z njihovo pomočjo so rešili preko 200.000 življenj. Z vsakim dodatnim letom razvoja in raziskav, se na seznam dodajajo nove bolezni in poškodbe, ki jih je možno zdraviti z  matičnimi celicami. Prepričani smo, da je naložba v matične celice najboljša naložba v vaše zdravje. Več preberite tukaj

Shranjujemo matične celice iz popkovnične krvi in matične celice iz mlečnih zob  za zasebne namene, kar pomeni, da so matične celice na voljo samo vašemu otroku oziroma vaši družini.

Ker ni vseeno komu zaupate shranitev dragocenih matičnih celic, smo naše partnerje izbrali izključno po kriteriju kakovosti. Nemško podjetje Vita 34, naš partner za shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi velja za banko celic, ki med vsemi evropskimi podjetji dosega najboljše rezultate, ko govorimo o zdravljenju z matičnimi celicami.

Matične celice iz mlečnih zob shranjujemo pri Ameriškem podjetju BioEDEN, ki ima laboratorij za shranjevanje celic tudi v Angliji. Podjetje BioEDEN je prvo podjetje na svetu, ki shranjuje matične celice iz pulpe mlečnih zob z dokazano uporabnostjo v medicine.

Prepričani smo, da boste na spletni stani našli veliko zanimivih vsebin, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam vedno z veseljem na voljo brezplačni številki 080 24 23 ali na ostalih kontaktih.

Ian Jan, direktor podjetja

1.
M.C. – Popkovnična kri

Spoznajte matične celice iz popkovnične krvi, njihovo uporabnost v medicini, postopek shranjevanja, preberite uporabne članke in novice…

Preberite več

 


2.
M.C. – Mlečni zobje

Mlečni zobje, natančneje zobna pulpa, so odličen vir matičnih celic z dokazano uporabnostjo v medicine. Nadaljujte na stran BioEDEN Slovenija.

Preberite več