Mobilna transplantacijska ekipa

V primeru potrebe mobilna transplantacijska ekipa Vita 34 pripelje popkovnično kri v bolnišnico

Po posvetu in dogovoru z zdravnikom, ki bo opravil transplantacijo, ekipa Vita 34 organizira prevoz popkovnične krvi na mesto zdravljenja. V ta namen so pri Viti 34 razvili natančno logistiko in ustanovili dve ekipi, ki sta odgovorni za obdelavo in prevoz matičnih celic. Izkušeni strokovnjaki iz laboratorija skupaj z našo kurirsko službo dostavijo v kliniko globoko zamrznjeno popkovnično kri v posebni posodi in jo na željo zdravnika tudi pripravijo za transplantacijo.

Brezplačen prevoz popkovnične krvi na kliniko: V primeru uporabe matičnih celic za namene zdravljenja, vam nudimo celovito podporo. Krioprezervirane matične celice pripeljemo do izbrane klinike in pomagamo pri pripravi matičnih celic za uporabo. V ta namen je Vita 34 ustanovila posebno ekipo za transport matičnih celic. To je edinstvena storitev v Evropi.

Mobilna ekipa

Strokovno svetovanje v primeru uporabe

V primeru, da potrebujete matične celice iz popkovnične krvi vašega otroka za namene zdravljenja, boste z naše strani prejeli praktično pomoč in podporo naših strokovnjakov. V okviru svojih zmožnosti vam bomo pomagali priti v stik s strokovnjaki na ustreznih strokovnih področjih. Odločitev o tem ali se bo popkovnična kri uporabila za transplantacijo, nosi izključno vaš lečeči zdravnik.