Moje je Tvoje - Brezplačno shranjevanje matičnih celic

Kod družbeno odgovorno podjetje je Izvorna celica v sodelovanju z BioSave fundacijo oblikovala program brezplačnega shranjevanja matičnih celic pod nazivom »Moje je tvoje«.

Vsak bolan otrok dobi priložnost, da ob rojstvu sorojenca prejme darilo, ki mu lahko reši življenje.

»Moje je tvoje« je program družinskega shranjevanja matičnih celic, ki ne predstavlja nobenih stroškov za družino. Popolnoma brezplačno omogočimo družinam, ki želijo shraniti matične celice novorojenčka za člana družine (brata ali sestro) kateremu je bila postavljena diagnoza bolezni, ki mu lahko ogrozi življenje in se lahko zdravi z matičnimi celicami v okviru standardnih terapij.

Program »Moje je tvoje« je posebej namenjen ogroženim družinam, ki tako lahko shranijo matične celice iz popkovnične krvi svojega novorojenčka popolnoma brezplačno, z namenom zdravljenja bolnega sorojenca v bližji prihodnosti.

Da bi se družina kvalificirala v program »Moje je tvoje«, mora imeti otrok postavljeno diagnozo, ki trenutno spada na seznam bolezni, ki se lahko zdravijo z matičnimi celicami iz popkovnične krvi, obstajati mora dokaz o krvnem sorodstvu in onkolog/hematolog se mora strinjati, da se to obolenje lahko zdravi z uporabo matičnih celic. Izvorna celica vam priskrbi set za odvzem popkovnične krvi in obdela ter shrani vzorec krvi iz popkovnice novorojenčka vse do trenutka ko se pojavi potreba po uporabi vzorca, brez kakršnihkoli stroškov za družino.

Izvorna celica nosi vse stroške porodnišnice, ki so vključene v postopek odvzema popkovnične krvi vašega novorojenčka kot tudi vse stroške transporta do laboratorija.

*Za več informacij pokličite na 05/903 1527 ali nam pišite na info@izvorna-celica.si 

 

 

 

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ