Set za transport krvi Vita34

Varen prevoz do laboratorija

Naše najdaljše medicinske izkušnje postavljajo standarde vsem ostalim bankam matičnih celic v Evropi. Zato neprenehoma delamo na inovacijah in smo za namene varnega prevoza razvili lasten set za odvzem krvi.

Lasten set za odvzem krvi

Popkovnična kri vašega otroka je neprecenljiva. Zaradi tega smo naredili vse kar je v naši moči, da razvijemo zanesljive materiale in procese, ki jo varujejo od trenutka odvzema pri porodu do shranjevana. V ta namen smo razvili lasten set za odvzem krvi. Ta je sterilen in vsebuje vse kar je potrebno za varen prevoz popkovnične krvi.

Set za prevoz krvi Vita 34 je pri pregledu tehnične inšpekcije TUV pokazal prepričljivo najboljše rezultate: izpostavljen najvišjim temperaturam do 40 ° C, set ohranja stabilnost temperature vzorca skoraj 6 ur, v nasprotju z ostalimi, ki lahko zdržijo največ 2 uri in 41 minut.

V Evropi ne obstaja stabilnejši set za odvzem in prevoz krvi

Popkovnično kri je treba prevažati pri sobni temperaturi. To predstavlja velik izziv za našo logistiko, predvsem poleti in pozimi. Zaradi tega je Vita 34 razvila lastno pakiranje primerno za prevoz, ki ne predstavlja samo zaščite pred potresom, temveč tudi optimalno kompenzacijo temperaturnega nihanja.

Strokovnjaki TÜV (organizacija za tehnični nadzor) so potrdili, da v Evropi ne obstaja set, ki lahko tako dolgo ohranja stabilno temperaturo. Set vsebuje termometer, ki beleži temperaturne spremembe med prevozom.

Naša vrečka za zamrzovanje ostane fleksibilna tudi pri -196°C

Da bi vašemu otroku bila popkovnična kri na razpolago vse življenje, jo Vita 34 shranjuje pri temperaturi -196 ° C. Pri tej temperaturi se matične celice praktično ne starajo. Vendar pa ekstremna temperatura postavlja visoke zahteve glede materialov. Običajni materiali sčasoma postanejo trdi in se pri potresu lahko zlomijo. Da bi se temu izognili, smo v mnogih letih raziskovalnega dela razvili lastno vrečko za zamrzovanje, ki je sestavljena iz materialov odpornih na nizke temperature in lomljenje. Ti so veliko dražji od standardnih materialov, vendar pa zagotavljajo večjo varnost za popkovnično kri.

Zanimivosti

  • Edinstvena storitev – samo pri Viti 34 je možno shraniti matične celice za dobo 50 let
  • Lastno pakiranje primerno za prevoz, ki optimalno kompenzira temperaturna nihanja
  • TÜV (svetovna organizacija za tehnični nadzor) je s testiranjem seta Vite 34 in setov ostalih družinskih bank matičnih celic potrdila, da ima Vita 34 najvarnejši set za prevoz popkovnične krvi
  • Lastna vrečka za zamrzovanje je narejena iz posebnih materialov, ki so odporni na nizke temperature in lomljenje
  • Izvorna celica organizira prevoz vzorca popkovnične krvi s posebnimi kurirskimi službami kot tudi s cestnim prevozom v primeru slabega vremena