Oxalis wellness - masaža za nosečnice

Izvorna celica si želi, da se naše bodoče mamice v času nosečnosti počutijo kar se da dobro! Ob našem paketku vam Oxalis Wellness nudi posebne ugodnosti.

Nosečnost je za matere najlepše obdobje v življenju, ki poleg več kot očitno prevladujočih pozitivnih občutij in sprememb prinaša tudi nekatere fizične tegobe. Zaradi dodatne teže in preobremenjenosti mišic se pogosto pojavijo bolečine predvsem v vratu, ramenih in hrbtnem predelu, napetosti, zatekanje in bolečine v nogah, strije in še bi lahko naštevali. S pravilnim načinom masaže lahko takšne neprijetnosti hitro odpravimo in izboljšamo psihofizično stanje nosečnice.

Gre za prilagojeno masažo hrbta, rok in nog. Bodoča mamica med masažo sedi ali leži na boku/hrbtu, nikakor ne na trebuhu. Tehnika masaže se seveda razlikuje od klasične, saj je potrebno pritisk in predel masiranja ustrezno prilagoditi stanju nosečnice. Za masažo uporabljamo hladno stiskana rastlinska olja, kot na primer olivno ali mandljevo olje. Olju dodamo tudi visoko kvalitetna eterična olja z naravnimi vonji citrusov, kamilice ali sivke, ki blagodejno vplivajo na nosečnost.

Nosečnicam zelo priporočamo masažo nog, rok in hrbta. Z masažo se namreč izboljša cirkulacija, blažijo otekline, zmanjšujejo težave z venskim pretokom in glavoboli. Z masažo se vzpostavi in poglobi posebna vez med materjo in dojenčkom. Za sproščanje je tudi primerna masaža obraza in stopal.

Pomembno je, da v času nosečnosti poskrbite za dobro počutje, zato obiščite Oxalis Wellness v Grand hotelu Union!

Preberite več na: http://www.oxalis-wellness.si/