Cene matičnih celic

Cene matičnih celic

Podrobne informacije o storitvah in paketih

PODROBNE INFORMACIJE

Storitve in cene

BREZ DODATNIH STROŠKOV NA LETNI RAVNI

S pogodbo določena cena je fiksna. Pogodbeni pogoji vam zagotavljajo, da v času s pogodbo določenega obdobja hranjenja ne boste imeli dodatnih stroškov. Finančna varnost pri dolgoročnem shranjevanju popkovnične krvi/tkiva je zelo pomembna, tako za vas kot vašega otroka.

Svetovanje naših zdravstvenih strokovnjakov

Strokovnjaki s področja medicine vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili pomoč pri vseh zdravstvenih vprašanjih na temo matičnih celic iz popkovnične krvi/tkiva.

PODROBNA ZDRAVSTVENA ANAMNEZA IN OCENA NAŠIH ZDRAVIKOV

Pazljivo zbiranje podatkov in oceno zdravstvene zgodovine vaše družine z namenom varnosti vašega otroka v primeru uporabe popkovnične krvi/tkiva v zdravstvene namene. Na podlagi anamneze in analize materine krvi naši zdravniki ocenijo ali je z medicinskega stališča možen odvzem popkovnične krvi/tkiva in ali se lahko kasneje vzorec uporablja v zdravstvene namene.

USPOSABLJANJE OSEBJA V PORODNIŠNICAH

Naša strokovna ekipa poskrbi, da izbrana porodnišnica izpolnjuje vse zahteve, ki jih predpisuje zakon za odvzem popkovnične krvi/tkiva. S tem namenom izobražujemo vse zdravnike in babice.

POSEBEJ OBLIKOVAN SET ZA ODVZEM POPKOVNIČNE KRVI IN TKIVA

Varnostno pakiranje, ki vsebuje gel za stabilizacijo temperature, izolacijsko škatlo iz stiropora in čip za stalno merjenje temperature, ki so ga zasnovali strokovnjaki, zagotavlja najvišjo možno kakovost prevoza krvi/tkiva. Paket vsebuje set za odvzem, posebej zasnovan za varen odvzem popkovnične krvi/tkiva pri vaginalnem porodu in porodu s carskim rezom ter pribor za dezinfekcijo.

BREZPLAČEN ODVZEM POPKOVNIČNE KRVI/TKIVA V PORODNIŠNICAH

Odvzem popkovnične krvi/tkiva opravi usposobljeno osebje. Stroški odvzema so všteti v ceno. 

TRANSPORT S SPECIALIZIRANO KURIRSKO SLUŽBO DO LABORATORIJA

Naša dežurna linija vam je na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto. Zagotavljamo vam, da bo prevoz krvi/tkiva v laboratorij opravljen tudi ob vikendih in praznikih v predvidenem roku.

OBDELAVA IN ANALIZA VZORCEV V STERILNIH POGOJIH (GMP)

Priprava popkovnične krvi/tkiva se opravi v našem laboratoriju. Laboratorij je varen in v skladu s standardom GMP (GMP: Good Manufacturing Practice – najvišji medicinski standard za proizvajalce medicinskih pripomočkov). Obdelava krvi se izvaja v posebej zavarovanem sterilnem okolju, pod stalnim nadzorom in kjer je dostop strogo omejen.

računalniško vodena krioprezervacija

Matične celice so shranjene v posebej oblikovani vrečki, ki je odporna proti lomljenju. V primeru večje količine krvi se ta brez dodatnih stroškov razdeli in shrani v dve ločeni vrečki. Vzorček je shranjen v kaseti, ki zagotavlja enakomerno in varno shranjevanje ter zamrzovanje. Tkivo se razreže in shrani v kaseto, ki prav tako zagotavlja enakomerno in varno shranjevanje ter zamrzovanje. Vzorci se trajno skladiščijo v kriotankih z neodvisnim napajanjem, pri temperaturi -196 °C. 

preverjanje kakovosti vzorcev v skladu z zakonskimi določbami

Popkovnično kri/tkivo je treba temeljito preveriti v skladu s predpisanimi parametri kakovosti. Šele tedaj se lahko uporabi v primeru bolezni. Testiranje traja nekaj tednov in vključuje naslednje pomembne korake:

Pri popkovnični krvi/tkivu: število pluripotentnih celic (CD34+, CD45-), vitalnost in morfologija matičnih celic, nadzor sterilnosti, dejavniki okužbe (HIV – 1 RNK, RNK – hepatitis C, parvovirus B19 – DNK, virus citomegalija – DNK). Če je to potrebno, npr. v primeru pozitivnega pregleda sterilnosti, opravimo dodatna testiranja brezplačno.

Pri krvi matere: HIV 1/2 – protitelesa/p24-antigen, TP protitelesa, hepatitis B antigen, hepatitis Bc – protitelesa, hepatitis C – protitelesa. Če je to potrebno, opravimo testiranja tudi za druge parametre.

 

sporočanje in razlaga rezultatov/certifikat

Sporočimo vam rezultate analiz popkovnične krvi/tkiva. V primeru vprašanj lahko pokličete našega strokovnega sodelavca. Nato prejmete potrdilo/certifikat.

podpora pri zdravljenju - Bio Save® Fundacija

Bio Save® Fundacija je registrirana kot fundacija za pomoč pri zdravljenju z matičnimi celicami in je kot taka specializirana za pomoč ne samo strankam skupine Bio Save skupine, temveč tudi otrokom, ki potrebujejo pomoč ne glede nato, pri kateri banki so shranili matične celice.

TRANSPLANT ASSISTANT™ - prevoz matičnih celic v kliniko

V primeru potrebe po matičnih celicah vašega otroka v zdravstvene namene boste od nas dobili celotno podporo. Pomagamo vam pri izpolnjevanju formularjev, pri dogovorih z zdravniki, in če je to mogoče, skupaj poiščemo strokovnjaka. Mi zagotovimo prevoz matičnih celic v posebnem tanku v kliniko.

ANALIZA MATERINE VENSKE KRVI

Analiza materine krvi za HIV, hepatitis B, hepatitis C in sifilis in tudi Citomegalovirus izvedemo v našem laboratoriju in dodatno še v slovenskem laboratoriju.

DODATNE STORITVE - 200 EUR POPUSTA NA ZVESTOBO

Če se odločite za shranjevanje popkovnične krvi/tkiva pri Izvorni celici tudi za naslednjega otroka, boste prejeli popust v višini 200 €. Ta popust se ne more kombinirati in seštevati z drugimi popusti ali s posebnimi ugodnostmi v primeru rojstva dvojčkov. 

DODATNE STORITVE - Neomejena garancija za ceno pri naslednjem shranjevanju matičnih celic

V primeru, da se kadarkoli v življenju spet odločite za shranjevanje matičnih celic drugega otroka, vam zagotavljamo isto ceno kot pri prvem shranjevanju, ne glede na morebitne spremembe cen, ki so se zgodile v vmesnem obdobju.

DODATNE STORITVE - POSEBNI POGOJI V PRIMERU DVOJČKOV

V primeru rojstva dvojčkov vam nudimo posebne ugodnosti. Za enega otoka plačate s pogodbo določeno ceno za izbrano obdobje shranjevanja, medtem ko za drugega plačate 50 % s pogodbo določene cene za izbrano obdobje shranjevanja.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Pokličite ali obiščite našo pisarno

Sign In