Matične celice vašega otroka so pri nas na varnem

Pri svojih raziskavah nenehno izboljšujemo uporabo in kakovost matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva. Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo postali priznana avtoriteta na vseh področjih matičnihcelic iz popkovnične krvi in ​​vemo, kaj je pomembno za bodoče starše in njihove zdravnike. Zato so matične celice vašega otroka v najboljših rokah.

FamiCord deluje v svojem posebnem visokotehnološkem laboratoriju.

Vse pomembne korake - obdelavo in dolgotrajno shranjevanje - izvaja skupina FamiCord sama. Te naloge opravljajo sodelavci naših visokotehnoloških laboratorijev v več državah v Evropi, kjer delajo v skladu s standardom GMP. Le tako lahko uresničimo lastne zahteve glede kakovosti, ki v marsičem presegajo najvišje medicinske standarde.

FamiCord Group ima najvišji standard AABB - Ameriškega združenja bank matičnih celic, ki zagotavlja, da bo vaš vzorec sprejet za zdravljenje v vseh bolnišnicah na svetu.

AABB (Ameriško združenje krvnih bank) je standard, priznan po vsem svetu v bolnišnicah, ki se ukvarjajo s presaditvijo matičnih celic.

AABB je ustanova, ki izdaja certifikate od leta 1947, zadnjih 60 let je vodilna na področju krvnih bank in zbiranja, predelave in izdajanja vzorcev ter ima kot taka največ izkušenj na področju transfuziologije in terapije z matičnimi celicami . Skoraj vse ameriške banke matičnih celic imajo ta standard in 80% bolnišnic v ZDA, ki izvajajo presaditve matičnih celic, ima ta standard, ki ga je odobrila tudi ameriška agencija za prehrano in zdravila (FDA).

Certifikat AABB je certifikat, ki združuje banke matičnih celic, bolnišnice in zdravstvene delavce v edinstvenem programu usposabljanja za najkakovostnejšo presaditev na svetu. Standard zajema vse korake pri zdravljenju matičnih celic - od odvzema, transporta, predelave in testiranja matičnih celic, do shranjevanja in nato dostave v bolnišnico in uporabe matičnih celic. Ta standard zagotavlja, da bo vaš vzorec sprejet za zdravljenje v vseh bolnišnicah na svetu.

AABB je certificirano v 1700 bolnišnicah v več kot 80 državah po vsem svetu. AABB je eden od treh certifikatov, ki jih je akreditiralo Mednarodno združenje za kakovost zdravstvenega varstva. AABB certifikat je v skladu z mednarodnim standardom ISO 9000, ki je najvišja mednarodna raven standardizacije v industriji in storitvah.

Certifikat se obnovi vsaki 2 leti šele po večdnevnem usposabljanju za vsako certificirano ustanovo ali posameznika.