Izkušnje naših strank

Izkušnje naših strank

Drugi o nas

   Ana P.

      Matične celice svoje druge deklice sem shranila leta 2019. Za podjetje Izvorna celica sem se odločila, ker verjamem v izkušnje največje banke matičnih celic v Evropi in vem, da se bom v primeru potrebe lahko zanesla na osebje Izvorne celice . 

   Nina C.

Za hranjenje matičnih celic sem izvedela v šoli za starše. Sam proces sklenitve pogodbe in odvzema je bil zelo hiter in enostaven. Tudi prijazno osebje Izvorne celice mi je odgovorilo na vsa vprašanja, kar mi je zelo pomagalo pri moji odločitvi. Ne bi si mogla želeti boljše podpore. 

  Saša K.

Celice svojega otroka sva shranila, ker meniva, da je potencial za nova zdravljenja vse večji in večji. Nikoli ne vemo, kakšne možnosti bo moderna medicina prinesla čez nekaj let.

  Maruša K.

Za svojega otroka bi naredila vse. Ko sem izvedela za možnost shranjevanja matičnih celic nisem niti pomislila, da tega ne bi storila. Poleg tega so nam omogočili plačilo na 24 obrokov, kar mi je zelo olajšalo situacijo.  

   Irena T.

Pri prvem otrok nisem veliko razmišljala o matičnih celicah in jih nisem shranila. Zato pa sem se v drugi nosečnosti poglobila v možnosti zdravljenj, ki jih omogočajo. Sedaj imamo shranjen vzorec matičnih celic, ki ga lahko potencialno uporabi tudi moj prvorojenec.

  Mirela K.

Hvala Izvorni celici, ki mi je omogočila kvalitetno shranjevanje matičnih celic že tretjič :) Pri prvem otroku sem se jim odločila zaupati matične celice zaradi njihove profesionalnosti, hitrosti in zaupanja vrednega laboratorija. Pri drugi in tretji nosečnosti pa je bila ta odločitev samoumevna.

  Lea S.

Pri Izvorni celici sem prvič shranila matične celice leta 2014. 5 let kasneje sem se ponovno odločila, da jim zaupam celice drugega otroka. Odločitev ni bila težka, saj je potencial matičnih celic praktično neomejen.

  Kaja B.

Pri Izvorni celici sem se odločila shraniti matične celice svoje prvorojenke po priporočilu kar dveh prijateljic :) Prijaznost osebja, ki mi je svetovalo kakšen način shranjevanja je najbolj primeren glede na zdravstveno zgodovino naše družine, me je prepričalo, da so pravi zame. V kolikor bom ponovno zanosila, bom te pomembne celice zagotovo zaupala njim.

  Erika P.

Moram priznati, da o matičnih celicah nisem posebej razmišljaja v času nosečnosti. Ginekologinja mi je na pregledu dala katalog Izvorne celice, ki sem ga prebrala od prve do zadnje strani, večkrat. Sledila je obsežna raziskava glede dejanske uporabe matičnih celic in z možem sva spoznala, da če že lahko finančno zmoreva ta strošek, je smiselno celice tudi shraniti. Seveda upava, da jih otrok nikoli ne bo potreboval, vendar sva pomirjena, da sva se že pred sinovim rosjtvom odločila investirati v njegovo zdravo prihodnost.

Kakšne so vaše izkušnje z našo storitvijo? Pišite nam na: info@izvorna-celica.si

Sign In