Paket Neuro Assistant

Matične celice shranjujemo zaradi njihovega potenciala pri zdravljenju težkih bolezni. Terapije z matičnimi celicami iz popkovnične krvi so ustvarile pomemben napredek pri zdravljenju avtizma in cerebralne paralize. Uspešne primere zdravljenj si lahko pogledate tukaj.

 

Najboljša možnost je, da shranjenih matičnih celic nikoli ne potrebujemo. Toda vseeno jih nekateri straši potrebujejo in takrat je njihova vrednost neprecenljiva. V takšnih situacijah je potrebno najti primernega zdravnika (najpogosteje v tujini), se pripraviti na terapijo, organizirati potovanje in bivanje v tujini. To predstavlja velik stres in vključuje zajetne stroške.

 

V sodelovanju z banko z največ izkušnjami pri zdravljenju z matičnimi celicami smo imeli priložnost, da z mnogimi družinami skupaj stopimo na to pot. V želji, da staršem, ki bi se v prihodnosti znašli v takšni situaciji olajšamo zdravljenje, smo oblikovali edinstveni paket storitev za pomoč pri zdravljenju – Neuro Assistant.

 

Paket obsega:

 

  • Konzultacije z zdravnikom transplantologom
  • Testiranje HLA gena
  • Psihiatrično i psihološko oceno otroka
  • Kritje stroškov zdravljenja avtizma ali cerebralne paralize s shranjenimi  matičnimi celicami iz popkovnične krvi in kritje stroškov hospitalizacije
  • Spremljanje otroka po terapiji in ocena napredka

 

Cena paketa Neuro Assistant je 350€.

 

Izkoristite priložnost, ki je na voljo samo enkrat v življenju.

*Paket Neuro Assistant lahko sklenejo vsi starši, ki shranijo matične celice svojega otroka pri Izvorni celici! Za več informacij nas pokličite na: 05 903 1527 ali nam pišite na: info@izvorna-celica.si

 

Več o paketih shranjevanja matičnih celic in cenah LINK

 

Ponujamo Vam možnost izbire med obdobji hrambe 20, 30 ali 50 let, z možnostjo odplačevanja na 3, 6,12 in 24 enakih mesečnih obrokov brez obresti z identičnim prvim obrokom 300 €.


 

 

Želite izvedeti več o shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva?

Kliknite na spodnje povezave:

Kaj so matične celice – KLIKNITE TUKAJ

Zakaj shraniti matične celice –  KLIKNITE TUKAJ

Zakaj izbrati Izvorno celico in FamiCord  – KLIKNITE TUKAJ