Lekovita - skrb za bodoče mamice

Rastoči trebušček, priprava na porod, prihod štorklje, prvi jok, vsakdanja nega mamice in dojenčka, kolike, zaprtje, dojenje, za draženje in na zunanje vplive dovzetnejša otroška koža, opekline, praske …

 

LEKOVITA in LEKOBEBA – dobro počutje mamice in malčka

 

Med nosečnostjo koža nosi izjemno breme, hitro raztezanje rado povzroči strije. Korenčkovo in šentjanževo olje poskrbita za specifične potrebe kože v času nosečnosti in po porodu. Korenčkovo olje s provitaminom A, ki preprečuje oksidacijo lipidov in poškodbe celičnih membran, omogoča globinsko obnovo kože, jo ščiti pred zunanjimi dejavniki ter deluje na strukturno čvrstost kože. Šentjanževo olje koži vrača vlago in prožnost, pospešuje obnovo povrhnjice in preprečuje nastanek brazgotin. 

Za bodoče mamice skodelica sveže pripravljenega zeliščnega čaja Lekovita MALINJAK za vsak dan, po dopolnjenem 34. tednu nosečnosti pa mešanica zelišč Lekovita NOSEČKA z listi malinjaka, plahtico, rmanom, njivsko preslico, koprivo in meliso. 

 

Družina kozmetičnih izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki.

Izdelki Lekobeba temeljijo na enostavni sestavi, z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora kot so rastlinski izvlečki, olja in maščobe ter voski. 

 

Poiščite slovenske izdelke lekarniške kakovosti v svoji lekarni, speciliziranih trgovinah, TUŠ drogerijah in na spletu. Obširnejša predstavitev linij Lekovita in Lekobeba na lekobeba.si in lekovita.si .